BENEFITIAL Γιαούρτι

Joghurt‐Pulver (γιαούρτι‐σκόνη)

Σκόνη για την παρασκευή  ενός προβιοτικού προϊόντος με βάση το γάλα.
Διαθρεπτικές πληροφορίες      ανά 100g–σκόνης            ανά 100ml                           pro 100ml
_______________________________________έτοιμο προς κατα‐           έτοιμο προς κατα‐
_______________________________________νάλωση (0,3%γάλα)      νάλωση (1,5%γάλα)
Θερμιδική αξία (kJ/kcal)                    752,8/179,8                        150/36                           201/48
Πρωτεΐνες                                                      0,45g                                    3,4g                                  3,3g
Υδατάνθρακες                                               95g                                      5,7g                                  5,5g
εκ των οποίων ζάχαρη                              1,7g                                     4,7g                                   4,5g
Λίπος                                                           < 0,1g                                     0,3g                                    1,5g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα/0g                              < 0,1 g                                <0,1g
άπεπτες λιπαρές ίνες                              89,54g                                  0,9g                                   0,9g
Νάτριο                                                               0g                                        0,1g                                   0,1g
Ασβέστιο                                                         0g                                   122,3g                              117,4g
Συστατικά: Ινουλίνη (93,27%), προβιοτικοί εκπρόσωποι (Lactobacillus acidophilus LA02, Lactobacillus paracasei LPC00, Bifidobacterium bifidum BB01, Bifidobacterium breve BR03, Bifidobacterium lactis BS01) (3,07%)
Καλλιέργειες εκκίνησης για τη παρασκευή γιαουρτιού (Streptococcus thermophilus), Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus) (0,80%)
Δοσολογία και τρόπος χορήγησης:  200 ml του έτοιμου προϊόντος ημερησίως.
Good manufacturing Practice:
Προϊόν αρίστης ποιότητας παρασκευασμένο υπό συνθήκες συμβατές με τους GMP-όρους.
Υπόδειξη: Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να υποκαθιστούν ένα ισορροπημένο και σωστό διαιτολόγιο ούτε έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Παρασκευή:

Για 1 λίτρο Easy Pro έτοιμο προς κατανάλωση χρειάζεστε: 1 σακουλάκι Easy Pro και 1 Literαποβουτυρωμένο/εν μέρει αποβουτυρωμένο γάλα (0,3% λίπος / 1,5% λίπος).
  1. Η θερμοκρασία θα πρέπει να είναι  20βαθμοί Κελσίου.
  2. Γεμίστε το εσωτερικό δοχείο με 500ml γάλα και προσθέστε το περιεχόμενο μίας σακουλίτσας Easy Pro ανακατεύοντας συνεχώς με το χτυπητήρι μέχρις ότου διαλυθεί εντελώς.
  3. Κατόπιν ρίχνετε το υπόλοιπο γάλα ανακατεύοντας πάλι.
  4. Τώρα  κλείστε το εσωτερικό δοχείο πιέζοντας δυνατά το καπάκι του και αφήστε να ξεφύγει όσο το δυνατό περισσότερος αέρας.
  5. Βάλτε στο εξωτερικό δοχείο βραστό νερό μέχρι την ένδειξη του ανωτάτου ύψους και τοποθετείστε μέσα σ’ αυτό το εσωτερικό δοχείο.
  6. Στο τέλος κλείστε το εξωτερικό δοχείο με το καπάκι του και αφήστε το σε θερμοκρασία δωματίου περίπου 10 ώρες. Το έτοιμο γιαούρτι τώρα για να πήξει και να παγώσει, βάλτε το στο ψυγείο όπου μπορεί να μείνει για πολλές μέρες.
  7. Εάν το θέλετε πιο πηχτό τότε σας προτείνουμε να ζεστάνετε το γάλα στους 40βαθμούς Κελσίου.

Σας ευχόμαστε καλή όρεξη!

6 σακουλίτσες των 10,4 g  = 62,4ge
Network World Alliance GmbH, Gersteinstr. 7,  D‐59227  Ahlen Υποκατάστημα, Kantonsstr.1,CH‐6246 Altishofen (Schweiz)
Διατηρείται τουλάχιστον μέχρι  / Αριθμός παρτίδας: αναγράφονται στη συσκευασία
Φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος
Τα φακελάκια δεν προορίζονται για λιανική πώληση